Päätinpä taas kerran yrittää pitää blogia. Entisiin on tullut maksimissaan kaksi merkintää ja sitten unohtunut. Nyt on pakko muistaa käydä.

Eli siis olen 15-vuotias tyttö ja sairastan masennusta ja jonkinkaltaista syömishäiriötä. Syöminen on  täysin vallannut elämäni. Tavoitteena laihduttaa 10 kiloa, jolloin painoindeksini olisi 15.6. Sen jälkeen katsoisin vain, mitä peili kertoo. Tällä hetkellä painoindeksini on 19.1, joka johtuu siitä, että lihosin viime kevään ahmimisista.

No niin, tästä päivästä. Olen vaihteeksi kipeä. Kärsin varmaan joistakin vitamiininpuutostiloista. No, käyn joku päivä hakemassa apteekista joitakin vitamiineja. Nyt käytössä vain b- ja d-vitamiinitabletteja. Kävin psykiatrilla ja se päätti sitten ehdottaa mulle hoitoa Kellokoskella, koska olen mukamasti liian vaarallinen itselleni. Mitä nyt viiltelen, puren, hakkaan päätäni ja laihdutan sekä varmaan suurinpana syynä taisi olla, että meinaan tehdä itsemurhan. Täydellistä. No, enpäs suostunut lähtemään hoitoon. Ehkä sinne vielä joku päivä menenkin. Mutta en nyt. Tänään tuli syötyä liian paljon. Onneksi onnistuin lopettamaan syömisen 400 kalorin kohdalla, kun olosta tuli aivan järkyttävä. Tuleekohan muille, jotka normaalisti syövät sen 200 kaloria päivässä, tällainen olo syödessa. Se on hirveää, meinaa oksentaa, mutta ei voi, huimaa ja kädet tärisevät.

Ai niin.. Löysin täydellisen thinspolauseen: Hetken suussa, ikuisesti vyötäröllä.