No ni. Nyt on sitte se hiton uusi vuosi. Nyt sais ne raketit kuule hiljentyy. Vihaan tota pamahteluu ja haluun nukkumaan. Niin, se eilinen nukkumisyritys ei sitten onnistunu ja yön kokonaissaldo pyöreet 0 tuntii. Jos tänäyönä nukkuis. Tosin noi raketit häiritsee sitä nukkumista. Ei oo elämä taas reiluu.

Päivitin aiemmin päivällä nopeesti kännykällä tätä, mut nii. Eli tänään(tai siis eilen) oli sit se psykiatri. Ja se anto mulle hirveen nipun niitä psykologisii testejä ja täytin ne jo, ku ei ollu muutakaan. Niissä kysyttiin samoja asioita uudestaan ja uudestaan. Raivostuttavaa.

Huomenna(tai siis tänään) alkaa ABC. Nyt sen on vaan yksinkertasesti onnistuttava. PAKKO! Jos mulla menee yli kalorien, ni joudun oksentamaan. Muuten pidän tän dietin oksennuksettomana. Jos vaan onnistun. Tulee mentyy aina nykyään ruuan jälkeen oksentamaan. Noh, katotaan sitten...

Masentaa taas kaikki ja tekis mieli vaan nukkuu yli viikonlopun ja nukkuu niin kauan, et olisin laiha ja jos ihmiset kaipais mua, ni muut vois olla jopa ilosia kun mä "palaisin". Ja pah, turhaa haavetta. Vihaan tätä.

Nyt kyllä jäi häiritsemään, että mikä on se kappale, jossa lauletaan:

- Enkeleiden korot kiitää pitkin, taivaankannen lattiaa.

   Kuuletko sinäkin sen?

Aivan ihana kappale. Soi koko ajan radiosta, mutta en löydä sitä netistä.. Nyyh...